Voorgaand
4

Managed printing is veel meer dan zomaar een dienst om het printerpark van een bedrijf te installeren en te beheren. Oplossingen voor printbeheer, ook bekend als managed print services (MPS), staan in voor de volledige levenscyclus van een printomgeving en bieden innovatie, IT-beveiliging, comfort, productiviteit… De taken die nodig zijn om de printinfrastructuur te beheren, voert de dienstverlener op afstand uit, zonder dat de organisatie er bezig mee hoeft te zijn. Het bedrijf kan zich dan focussen op zijn kernactiviteiten en tegelijkertijd tijd en geld besparen.

Ontdek de 6 voordelen van managed printing voor uw organisatie:

      1. Productiever werken

U komt nooit zonder inkt te zitten omdat u uw nieuwe cartridges op tijd in huis hebt. Bovendien worden uw machines regelmatig gecontroleerd om een hoog niveau van beschikbaarheid te handhaven. Zo blijven uw werknemers altijd productief!

      2. Betere gegevensbescherming

Uw printers moeten up-to-date beveiliging genieten. Als dit niet zo is, lopen uw IT-systemen gevaar. Managed printing beveiligt uw gegevens en uw machinepark om elk risico op een inbreuk in uw IT-netwerk te voorkomen.

      3. Optimaal comfort in het beheer

Alle fases van de levenscyclus van uw printerpark worden ondersteund. Uw printomgeving wordt opgevolgd en onderhouden door dezelfde experts die ze hebben geïnstalleerd en geconfigureerd. U kunt het beheer ervan dus uit handen geven.

      4. Een oplossing die mee evolueert

Uw behoeften op het gebied van printen kunnen na verloop van tijd veranderen. Daarom is de flexibiliteit van een MPS-oplossing erg interessant. Het is mogelijk om het aantal machines in uw vloot en het niveau van inktverbruik te verhogen of te verlagen, of zelfs om nieuwe functies aan de printoplossing toe te voegen.

      5. Verbeterde kostenbeheersing

Houd uw kosten onder controle en krijg permanent toezicht op uw inktverbruik dankzij een monitoringtool. Bovendien ontvangt u slechts één factuur voor de volledige kosten van uw printerpark.

      6. Verbeterde bedrijfsvoering

Met beheer en bescherming op afstand blijven uw apparaten langer in topconditie. Het resultaat is een optimale levensduur en een geringere behoefte aan vervanging. Er kan ook een beleid van dubbelzijdig afdrukken, zwart-wit afdrukken… worden opgezet om uw werknemers nog efficiënter met papier te laten omgaan.

Wil je meer weten? Download onze whitepaper.

De kunst om uw printerpark te beheren dankzij FlexiPrint van SPIE Belgium ICS

Om van al die voordelen te kunnen genieten, kiest u maar best een MPS-oplossing van hoge kwaliteit. Bij SPIE Belgium ICS bieden we FlexiPrint aan, een all-in oplossing waarbij u het beheer uitbesteedt, voor een proactief, beheerd en kostenefficiënt beheer van uw printerpark, zonder de administratieve rompslomp.

Wij nemen ook de migratie naar cloud printing voor onze rekening.

Neem contact met ons op en bespreek met ons wat u nodig hebt op het gebied van printen. Onze teams zullen dit graag met u bespreken.

Related tags :

Gerelateerde berichten :


Voorgaand