Een volledige portefeuille van ICT-diensten om uw digitale overgang te vereenvoudigen

SPIE Belgium ICS

Leg u toe op de kern van uw activiteit. Wij zorgen voor uw IT.

Ons doel is om onze klanten bij te staan in de digitale overgang en die te vereenvoudigen, want het is de hoeksteen van hun groei.

Onze globale aanpak bestaat erin solide en ingenieuze ICT-oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen, die zijn toegespitst op wat belangrijk voor hen is, om zo hun prestaties te verbeteren en de gebruikerservaring te vereenvoudigen.

ONZE EXPERTISE

Als integrator, expert in Cloud-omzettingen en leverancier van Managed Services ontwerpt, integreert, maakt en financiert SPIE Belgium ICS volledige en moduleerbare ICT-oplossingen in 5 technologische expertisedomeinen:

In tijden van de Big Data, het internet der dingen, toegevoegde realiteit en machineleren bereiden onze experts de toekomst voor zodat u uw omzetcijfer kunt vergroten en de tevredenheid van uw eigen klanten kunt verbeteren.

Dankzij onze technologische en integratie-expertise binnen de Groep SPIE kunnen we u nu al oplossingen aanbieden die technische en digitale technieken samenbrengen, om zo tegemoet te komen aan de uitdagingen van vandaag en morgen in vier belangrijke afzetgebieden:

Een unieke benadering die zich toespitst op uw uitdagingen

  • IT-expertise: een team van experts dat de laatste disruptieve technologieën onder de knie heeft
  • Ervaring: 35 jaar knowhow in België
  • Onafhankelijkheid: een multi-merkenbenadering
  • Europese dekking: via de andere afdelingen van SPIE ICS in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk
  • Uitstekende dienstverlening: een drietalige Support & Service Center 24/7 in België
  • Financiering: een leverancier van flexibele financieringsoplossingen
  • Volledig full service-aanbod: een combinatie van verschillende beroepen van SPIE in de sectoren Smart City, e-fficient buildings, Energies & Industry Services
  • Wendbaarheid: moduleerbare en evolutieve oplossingen

WE ARE SPIE

Na de integratie van de Groep Systemat, een historische IT-speler in België, vormt de ICS-afdeling (Information & Communication Services) de ICT-expertise van SPIE Belgium.

SPIE Belgium, filiaal van de Groep SPIE, is onafhankelijk Europees leider van multitechnische diensten op het vlak van energie en communicatie. Met zijn 1850 medewerkers en 17 vestigingen in België is SPIE Belgium er trots op in 2022 voor de 15e keer verkozen te zijn als “Top Employer België”.

Afspraak op www.spie.be voor meer info over SPIE Belgium.

De Groep SPIE in een aantal cijfers

46650

medewerkers

6.1

miljard euro in productie

33

% van de werknemers is aandeelhouder van de onderneming

36

landen waar we aanwezig zijn

20

% ICT vertegenwoordigd van het inkomen van de Groep

carte-SPIE-Belgium-ICS-localisations

    Ik geef toestemming dat mijn gegevens voor commerciële doeleinden gebruikt mogen worden of voor contact op te nemen.