Voorgaand
femme-lit-document-impression

Het beheer van een printerpark brengt voor het IT-team van een bedrijf allerlei uitdagingen met zich mee. Eerst en vooral gaat het om een tijdrovende activiteit die de productiviteit keldert. Gemiddeld besteedt een IT-medewerk(st)er 20% van zijn of haar tijd aan printproblemen. Ten tweede worden de kosten niet efficiënt beheerst. Naar schatting 70% van de printkosten is verborgen en niet onder controle. Bij dat alles komen tot slot nog andere factoren zoals papierverspilling, de beveiliging van de printers die niet altijd optimaal is, de administratieve rompslomp …

SPIE Belgium ICS streeft naar een betere werkomgeving en werkt daarom met FlexiPrint, een proactieve, gecontroleerde en voordelige oplossing om het beheer van uw printerpark te outsourcen:

FlexiPrint, een allesomvattende dienst

FlexiPrint is een oplossing die geavanceerde technologie combineert met printdiensten om het beste uit een printerpark te halen. Ze maakt het leven van de IT-medewerkers eenvoudiger zodat die zich kunnen concentreren op de corebusiness van het bedrijf.

Geniet van de beste apparatuur! De printers en MFP’s zijn veilig ontworpen om aan uw veiligheidsnormen te voldoen. De apparaten worden ook geoptimaliseerd en afgestemd op de workflow van uw organisatie. Tot slot wordt alles met het oog op een snelle ingebruikname geleverd en geïmplementeerd zonder enige storing.

Profiteer ook van een dienstenpakket op maat:

  • Gespecialiseerd Service Delivery Management
  • Installatie van de apparatuur door ons technisch team
  • Monitoring in real time
  • “Just in time” aanvulling van verbruiksartikelen
  • Inzameling en recycling van het materiaal
  • Opleiding van het personeel
  • IT-ondersteuning
  • Toegang tot de Service Desk

Geoptimaliseerd kostenbeheer

Gedaan met die verborgen printkosten die niemand onder controle heeft! Via het “pay-per-use”-model betaalt u enkel voor wat u ook daadwerkelijk verbruikt. Bovendien wordt voor de afdrukken geen minimale hoeveelheid opgelegd. Zo hebt u de kosten van uw printsysteem altijd nauwkeurig onder controle.

“Just in time”-levering van de verbruiksartikelen

SPIE Belgium ICS vult uw verbruiksartikelen automatisch aan, maar wel enkel wanneer uw organisatie ze nodig heeft.

 

De resterende hoeveelheid inkt wordt voortdurend in de gaten gehouden zodat uw park nooit zonder inkt valt. U hoeft zich niet meer te bekommeren om uw voorraadbeheer en kunt focussen op uw business!

Monitoring in real time

Met FlexiPrint is uw printerpark elke dag maximaal beschikbaar. Uw printapparatuur wordt in real time gemonitord door een team van specialisten die ingrijpen nog voor zich een storing kan voordoen.

PaperCut voor optimaal printen, kopiëren en scannen

FlexiPrint biedt u niet enkel apparatuur van hoge kwaliteit en een hele reeks diensten, maar laat u indien gewenst ook gebruikmaken van de oplossing PaperCut.

Bij de oplossing Find-Me printing is authenticatie (badge, code, mobiele telefoon …) nodig om een document te kunnen printen. PaperCut biedt het IT-team en de gebruikers tal van voordelen: realtime overzicht en controle van de afdrukactiviteiten, de mogelijkheid om een BYOD-beleid in te voeren, een veilig en ecologisch printbeheer, een positieve gebruikerservaring, geïntegreerde scanfunctie …

Umango om documenten te converteren en gegevens op te halen

Onze specialisten kunnen aanraden om naast PaperCut ook Umango toe te voegen aan de oplossing FlexiPrint om de afdrukflow te optimaliseren. Die functie heeft twee grote troeven:

  • Documenten in een groot aantal formaten converteren en routeren
  • Rechtstreeks vanaf een MFP per batch gegevens ophalen, indexeren en scannen

SPIE Belgium ICS: een printerpark beheren is een vak apart

Onze expertise in Printing & Document Management met ISO 9001- en 14001- certificering helpt u al meer dan 35 jaar om de resultaten van uw bedrijfsactiviteiten te verbeteren.

Wil u meer weten over de oplossing FlexiPrint en de bijbehorende diensten en uitbreidingen? Onze specialisten kijken ernaar uit om samen met u uw printerpark en de optimalisering van uw werkomgeving te bespreken!  Neem vandaag nog contact met hen op.

Related tags :

Gerelateerde berichten :


Voorgaand