Waarom een MPS-oplossing kiezen ?

Wil u uw printerpark volledig beheren, uw kosten optimaliseren, de prestaties van uw bedrijf opkrikken en de productiviteit van uw personeel en printtechnologieën verbeteren? FlexiPrint speelt volledig in op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

EEN BEVEILIGD PRINTERPARK

Printers beveiligen is in veel bedrijven bijzaak. Uw printerpark beveiligen is dus essentieel om diefstal of verlies van gegevens te vermijden.

KOSTEN ONDER CONTROLE

De kosten terugschroeven en anticiperen op het printbudget en dit optimaliseren, zijn prioriteiten voor bedrijven.

EEN ECOLOGISCHE AANPAK

Bedrijven nemen steeds vaker criteria wat betreft maatschappelijk en ecologisch verantwoord ondernemen in hun printbeleid op.

BETER PRINTEN

Vergroot de productiviteit door de mogelijkheid te bieden op elk moment te printen, het documentbeheer te verbeteren en het zoeken naar informatie binnen het bedrijf te optimaliseren.

Ontdek FlexiPrint in video

4 pijlers van FlexiPrint

FlexiPrint optimaliseert uw printerpark dankzij een aanpak op maat die zich niet beperkt tot één merk. Wij voorzien technologieën die inspelen op uw activiteit en nemen indien nodig ook uw bestaande infrastructuur voor onze rekening.

De FlexiPrint oplossing is een geheel van diensten «à la carte». U kunt bij ons terecht voor een audit van uw printerpark, voor levering en installatie en voor de opleiding van uw gebruikers. Een team van erkende technici voert ook herstellingen ter plaatse uit.

FlexiPrint staat elke dag garant voor een maximale beschikbaarheid van uw printerpark. Uw printapparatuur wordt in real time gemonitord door een team van specialisten en uw verbruiksartikelen worden telkens automatisch aangevuld.

FlexiPrint geeft uw productiviteit een boost met zakelijke software «op maat», zoals mobiel printen, scannen en documentbeheer, de beveiliging van uw printerpark…

Voordelen van FlexiPrint

Vereenvoudigde printomgeving

Met FlexiPrint hebt u geen algemene kosten meer en wordt voor alles gezorgd via de automatische levering van uw verbruiksartikelen. Pay-as-you-print, u betaalt een vaste prijs per pagina. Het resultaat is één enkele periodieke factuur voor het beheer van uw hele printerpark.

Maximale flexibiliteit

FlexiPrint past zich volledig aan de evolutie van uw bedrijf aan: uw geïntegreerde infrastructuur kan altijd worden uitgebreid met nieuwe technologieën. Bovendien moet u geen minimum aantal pagina’s printen en u betaalt alleen wat u verbruikt

Maximale veiligheid van uw gegevens

Alles wat u print, scant of kopieert, is beschermd. Uw gegevens blijven dus vertrouwelijk.

Geoptimaliseerd kostenbeheer

Gedaan met die verborgen printkosten die niemand onder controle heeft. De FlexiPrint all-in oplossing omvat alle kosten van uw printsysteem. Zo worden de kosten teruggeschroefd en blijven ze onder controle.

Betere productiviteit en efficiëntie

Focus op uw corebusiness, FlexiPrint doet de rest. Dankzij onze proactieve controledienst schiet een toegewijd team al in actie voor uw verbruiksartikelen op zijn of zich een storing voordoet.

Kleinere ecologische voetafdruk

Wij zijn ISO 14001-gecertificeerd en helpen u om de ecologische impact van uw printomgeving drastisch te verkleinen. Uw organisatie krijgt een recyclagetraject en een printbeleid.

«Just in time» aanvulling van uw cartridges

Verlies geen tijd meer! Onze proactieve monitoringdienst vult uw cartridges automatisch aan en verwittigt ons toegewijd team van specialisten zodat zij storingen kunnen voorkomen. Wij houden uw hele printerpark in de gaten zodat u gefocust kunt blijven op uw corebusiness en u efficiënter kunt werken.

Bent u in een moderne printoplossing geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend een gepersonaliseerde offerte aan of vraag een bezoek van een Account Manager bij u om samen uw behoeften te bespreken.