Uw Cloudtransformatie met agility

USpace

Synchroniseer uw IT met de noden van uw bedrijf

USpace is de oplossing voor “Workspace-as-a-service” om de Cloudtransformatie van uw organisatie met maximale flexibiliteit te ondersteunen.

Onze experts begeleiden u bij het uitwerken, implementeren, beheren en ondersteunen van een volledig schaalbare, veilige en pay-per-use omgeving op Microsoft Azure die uw kosten de hele tijd moet optimaliseren.

Met USpace hebben uw gebruikers altijd en overal in alle veiligheid toegang tot hun gegevens en applicaties.

Microsoft Azure: De wereldwijde referentie op het gebied van toekomstgerichte cloudcomputing

Met USpace krijgt u de ideale oplossing op het gebied van beschikbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid voor uw bedrijfsgegevens en -applicaties dankzij de IaaS-, PaaS- en SaaS-services van Microsoft Azure Leader.

Leader

Microsoft Azure beschikt over een van de grootste cloudnetwerken in de wereld, met meer dan 15 miljard dollar aan investeringen en een aanwezigheid in meer dan 50 regio’s en 140 landen

Global reach

Dankzij zijn internationale reikwijdte kunnen alle nieuwe wekelijkse ontwikkelingen van Microsoft Azure die de experts integreren op het platform, toegevoegd worden aan de dienstencatalogus. Zo hebben alle gebruikers hier baat bij

Security by design

Met zijn team van 3500 beveiligingsspecialisten beschikt Azure over meer conformiteitsattesten dan andere cloudleveranciers, waaronder het prestigieuze ISO 27001-certificaat rond de veiligheid van IT-systemen

Innovation

Er kunnen makkelijk allerlei nieuwe soorten toepassingen gecreëerd, geïntegreerd en gebruikt worden, wat resulteert in een snellere lancering en implementatie van uw nieuwe IT-toepassingen en -projecten. Nieuwe technologieën zoals IA, IoT en Big Data worden vlot toegankelijk terwijl de kosten toch onder controle blijven

Mobiliteit en productiviteit staan centraal in de oplossing USpace

Uw medewerkers genieten van een eenvoudige, intuïtieve en up-to-date gebruikerservaring, waardoor ze productief kunnen zijn in het tijdperk van het nieuwe normaal op het werk.

Microsoft 365

Uw medewerkers worden creatiever en werken beter samen dankzij de complete en intelligente oplossing Microsoft 365

Azure Virtual Desktop

Bied uw gebruikers een moderne, virtuele en uiterst productieve ervaring met Windows 10 Enterprise

Lokalisatie van uw gegevens

Uw gegevens blijven dicht bij u in de Microsoft-datacenters in
de Benelux

SPIE staat u bij tijdens heel uw Cloudtransformatie

Onze gecertificeerde ingenieurs en architecten nemen de migratie, de monitoring, het beheer en de ondersteuning van uw omgeving op Microsoft Azure voor hun rekening met een zeer proactieve aanpak

Voor de opstart van het project bepalen en bevestigen we samen met u een procedure en planning voor de migratie van uw IT-infrastructuur. Bij elke stap van het project wordt u bijgestaan door een SPIE-expert die uw vragen beantwoordt en samen met u de overstap naar de volgende fase goedkeurt.

Onze technische afdeling beheert volledig het administratieve gedeelte, van de registratie op Azure tot het beheer van de toegewezen ressources. Ze identificeert voortdurend kansen om de kosten te optimaliseren, beheert de capaciteit van uw ressources op Azure en staat borg voor de beschikbaarheid en veiligheid van uw infrastructuur door proactieve monitoring.

Ons team van experts implementeert de updates van uw applicaties en zorgt ervoor dat uw gebruikersomgeving altijd optimaal functioneert.

De Service Delivery Manager beheert en controleert op dagelijkse basis de diensten in het kader van uw USpace-oplossing. Hij zorgt ervoor dat de aangeboden diensten beschikbaar zijn, dat beloftes worden nageleefd en adviseert u over de ontwikkelingen van het Azure-platform die interessant zijn voor uw omgeving.

De Service Desk van SPIE Belgium ICS is uw unieke contactpunt voor het oplossen van incidenten in uw omgeving op Microsoft Azure. De teams bevinden zich in onze kantoren in België en bieden ondersteuning in drie talen (FR, NL, UK).

Onze technische afdeling beheert de wijzigingen die moeten worden toegepast op een omgeving, een product of een dienst om aan uw noden te voldoen en zo efficiënt mogelijk te blijven werken.

Meer weten over deze oplossing?
Wenst u bijkomende inlichtingen of het bezoek van een Account Manager ?