Voorgaand

Man reading on a tablet and smiling

De cyberbeveiliging van uw bedrijf optimaliseren, de gebruikerservaring verbeteren met een werkomgeving in de cloud, 6 redenen om te kiezen voor een dienst voor managed printing … Bekijk onze 3 beste artikelen van dit jaar 2021.

 

Hoe kunt u de beveiliging in uw bedrijf verhogen?

IT-beveiliging is voor organisaties cruciaal. Kwaadaardige aanvallen komen alsmaar vaker voor en richten ook steeds meer schade aan. Cybersecurity is een complex thema waarvoor begeleiding door experts met een bewezen werkwijze noodzakelijk is. Onze Cyber Security Roadmap oplossing bepaalt uw algemeen beveiligingslevel en stelt een uitgebreid actieplan voor om de veiligheid van uw organisatie te verbeteren. Lees ons artikel.

 

Uw werkstation in de cloud

De technologie van de virtuele machines in de cloud reikt nieuwe manieren van werken en samenwerken aan. Ze maakt gebruikers minder afhankelijk van een bepaalde computer, biedt een organisatie de mogelijkheid om in real time de rekenkracht te configureren en vergemakkelijkt het gebruik van andere soorten apparaten zodat de medewerkers aangenamer en flexibeler kunnen werken. De toekomst van IT in bedrijven is aangebroken. Vertel mij meer.

 

Waarom kiezen voor managed printing?

Denkt u dat managed printing gewoon een dienst is waarbij uw printerpark wordt geïnstalleerd en beheerd? Het is veel meer dan dat! Oplossingen voor printbeheer nemen niet alleen de volledige levensduur van de printomgeving voor hun rekening, maar zorgen ook voor meer veiligheid, gemak, innovatie, productiviteit … Ontdek in dit artikel 6 voordelen van zo’n printingdienst.

 

Interesse in andere IT-thema’s? Surf naar onze blog.

Related tags :


Voorgaand