Voorgaand
cyber security concept and dark background

De beveiliging van bedrijven is meer dan ooit een heikele kwestie. Cyberaanvallen komen steeds vaker voor, met rampzalige gevolgen voor de slachtoffers. Volgens IDG Research heeft 78% van de IT-managers niet genoeg vertrouwen in de beveiliging van hun systemen. Organisaties, ongeacht hun grootte, zijn dus zeer kwetsbaar en hebben bescherming nodig die afgestemd is op hun omgeving. Ontdek onze Cyber Security Roadmap-oplossing voor een grondige analyse van uw beveiligingslevel en voor een uitrol van de optimale bescherming.

Wat is de Cyber Security Roadmap?

CSR is een beveiligingsoplossing die uw IT-omgeving grondig scant om potentiële kwetsbaarheden en bedreigingen op te sporen. Wij verzamelen gegevens uit verschillende bronnen om een volledig overzicht te krijgen van uw infrastructuur: endpoints, Office 365/SharePoint, Azure Active Directory en servers. Wij analyseren de gegevens om de zwakke punten op te sporen en stellen een gedetailleerd actieplan voor.

Wat zijn de troeven van de Cyber Security Roadmap?

De Cyber Security Roadmap-oplossing heeft een aantal troeven in huis om uw beveiliging te verbeteren. Het gaat om:

1 – Een duidelijk beveiligingslevel 

De CSR bepaalt het beveiligingslevel van uw organisatie met een vlot af te lezen level dankzij de globale score. Het opgestelde rapport biedt u een beter inzicht in uw huidige situatie met actiepunten die op korte, middellange en lange termijn moeten worden aangepakt. De maatregelen die momenteel in uw organisatie van kracht zijn, worden geëvalueerd om te bepalen in welke mate u op risico’s reageert of proactief bent.

2 – Begeleiding door experts

De ingenieurs en beveiligingsexperts van SPIE Belgium ICS ondersteunen u bij de analyse van uw beveiligingssituatie en bij de uitrol van corrigerende maatregelen en het opstellen van een gedetailleerd verbeteringsplan op lange termijn. Ons gecertificeerde team zal in een nieuw beveiligingsbeleid samen met u de prioriteiten bepalen om u te beschermen tegen inbreuken.

3 – Een gestructureerde aanpak van de beveiliging 

Beveiliging is een uitgebreid thema dat u snel de adem beneemt. Het is niet makkelijk prioriteiten te stellen wanneer alles van belang lijkt. Wij bieden u een gestructureerde aanpak bij de analyse van uw omgeving en de uitrol van corrigerende oplossingen om u te helpen uw organisatie te beschermen.

SPIE België ICS is er om u te ondersteunen

Onze experts staan u bij tijdens de uitrol van een nieuw beveiligingsbeleid binnen uw organisatie. Wacht niet langer en ontdek onze Cyber Security Roadmap-oplossing.

Wij zijn SPIE Belgium ICS, uw toekomstige partner.


Voorgaand