Voorgaand

De bedrijfswereld evolueert. Hybride werken is (vaak) de norm geworden. Dit houdt in dat u een goede werkinfrastructuur en krachtige hardware nodig hebt …

Toen de gezondheidscrisis in 2020 de kop opstak, moesten veel bedrijven op zoek naar nieuwe manieren van werken om de uitdaging van social distancing het hoofd te bieden. Hybride werken bleef bijgevolg alsmaar uitbreiden en wint nog steeds aan populariteit. In dit model werken werknemers zowel op kantoor als thuis, in functie van de afspraken en het beleid van elk bedrijf. Voor een dergelijk werksysteem is echter een goede infrastructuur nodig die alle werknemers dezelfde kansen biedt.

En hiervoor moet het printerpark in bedrijven ook mee evolueren. “Nu het hybride werkmodel zich blijft ontwikkelen, hebben CIO’s en IT-afdelingen nog nooit voor zo’n uitdagingen gestaan”, aldus Carles Farre, de wereldwijde verantwoordelijke van de printingdiensten en -oplossingen bij HP Inc. “Ze hebben intelligente printers nodig met geavanceerde functies die de werkprocessen stroomlijnen.”

Om nog maar te zwijgen van de nieuwe noden die hybride werken met zich meebrengt. Een recente enquête van Morning Consult peilde bij 1000 kantoormedewerkers in de VS en Canada naar wat zij missen op het werk. Voor 57% is dat hun printer.

In dit kader stelt SPIE Belgium ICS FlexiPrint voor, een gedelegeerde, proactieve, gecontroleerde en kostenefficiënte beheersoplossing voor het printerpark van bedrijven. Deze biedt alle flexibiliteit die dit hybride model vereist, dus ook een printer bij de gebruiker thuis. Ze vormt ook een combinatie van geavanceerde technologie met printdiensten om het beste uit een printerpark te halen.

Qua technologische mogelijkheden denken we bijvoorbeeld aan de twee nieuwe modellen die HP recent op de markt bracht: de E800-serie die tot 70 ppm kan printen, en de E700-serie die tot 40 ppm gaat. Beide printers zijn EPEAT Gold-gecertificeerd en voeren de volledige HP FLOW 2.0 workflow rechtstreeks op de interface uit. Zo kunnen de gebruikers gescande documenten rechtstreeks op het toestel indexeren, opstellen, onderlijnen en zelfs digitale documenten ondertekenen.

SPIE Belgium ICS kan de mogelijkheden van de toestellen volledig aanpassen, inclusief de kleur van sommige frontpanelen om bij uw kantooromgeving te passen.

Als u voor deze oplossing kiest, bent u ook zeker dat u de beste apparaten gebruikt, die bij het ontwerp werden beveiligd om aan de veiligheidsnormen te voldoen. De apparaten worden ook geoptimaliseerd en afgestemd op de workflow van uw organisatie. Tot slot wordt alles met het oog op een snelle ingebruikname geleverd en geïmplementeerd zonder enige storing.

Dankzij het ‘pay per use’-model betaalt u enkel voor wat u ook daadwerkelijk verbruikt. Deze oplossing valt dan ook heel erg in de smaak in crisistijd, waardoor u uw afdrukkosten nauwkeurig onder controle houdt. U kunt ook opteren voor een oplossing van het type “Find-Me” printing, die gebaseerd is op authenticatie (badge, code, mobiele telefoon …) om een document te kunnen printen. Zo maximaliseert u de beveiliging van uw documenten!

Neem contact op met onze experts en geniet meteen van onze FlexiPrint-oplossing!

 


Voorgaand