Het Technical Support Centre (TSC) van SPIE Belgium ICS is een dienst met tal van voordelen voor bedrijven die hun technische middelen willen uitbreiden om het beheer van hun IT-infrastructuur te optimaliseren.

  • Beschikbaarheid van ingenieurs

Een van de grootste voordelen van het TSC is de beschikbaarheid van de gekwalificeerde en gecertificeerde ingenieurs van SPIE met een uitgebreide expertise op verschillende terreinen. Deze ingenieurs kunnen efficiënte technische ondersteuning bieden om bedrijven te helpen hun IT-infrastructuur te onderhouden en te ontwikkelen. Zo kunnen ondernemingen zich concentreren op hun core business terwijl professionals zich ontfermen over hun IT-infrastructuur.

  • Betere productiviteit

Het TSC kan bedrijven ook helpen hun productiviteit te verbeteren door de downtime van hun IT-infrastructuur te beperken. De service engineers werken met de ondernemingen samen om te anticiperen op potentiële problemen en om preventieve maatregelen te nemen.

  • Kwalitatieve expertise in uw buurt

Het TSC van SPIE Belgium ICS biedt elke klant hoogwaardige technische bijstand en ondersteuning op maat. Ons TSC-team wordt volledig vanuit België geleid. De ingenieurs die de oplossing beheren, zijn minstens drietalig of zelfs viertalig.

  • Betaalbare dienstverlening

Het aanbod van het TSC omvat betaalbare diensten en is daardoor een rendabele oplossing voor alle ondernemingen, van klein tot groot. Bedrijven kunnen de diensten kiezen die het best bij hun behoeften aansluiten en ze aan hun wensen aanpassen om de kosten onder controle te houden en tot een minimum te beperken.

  • Permanente monitoring

Onze ingenieurs houden uw omgeving voortdurend proactief in de gaten. Elke melding wordt dan ook meteen aangepakt en opgelost voordat ze enige impact kan hebben. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving efficiënt blijft presteren en dat uw middelen altijd beschikbaar zijn.

  • Flexibiliteit

De dienst TSC is modulair en aanpasbaar aan de specifieke behoeften van elk bedrijf. Zo kan het bedrijf meegroeien met evoluties in zijn activiteiten en technologische uitdagingen.

 

Het technisch ondersteuningscentrum is een waardevolle dienst voor ondernemingen die snel hun IT-team moeten uitbreiden. Het TSC stelt een gekwalificeerd technisch team ter beschikking met een brede waaier aan expertise op de volgende terreinen: cloud, infrastructuur, netwerk, beveiliging en documentbeheer.