Voorgaand

Je gegevens beschermen tegen cyberaanvallen, de voordelen van het uitbesteden van je IT-services, overstappen naar de cloud met Microsoft Azure… Bekijk onze top 3 artikelen voor 2023.

Bescherm uw gegevens: 8 cruciale tips om cyberaanvallen te voorkomen

Cyberbeveiliging is een cruciale prioriteit voor bedrijven, gezien de toename van het aantal cyberaanvallen. Het Britse National Cyber Security Centre (NCSC) stelt acht essentiële regels voor. Deze omvatten de regelmatige installatie van software-updates, het gebruik van multi-factor authenticatie, het maken van back-ups en het regelmatig testen van systemen. Een serieuze aanpak van cyberbeveiliging wordt aanbevolen om het risico op cyberaanvallen te vermijden. Lees hier meer.

Ontdek de voordelen van IT Talent Solutions

De IT-vacaturemarkt in België is krap, wat bedrijven ertoe aanzet om de zoektocht naar IT-talent uit te besteden. SPIE Belgium ICS biedt IT Talent Solutions met voordelen zoals kostenoptimalisatie, flexibiliteit, toegang tot gekwalificeerde professionals, kortere rekruteringstijden en competitieve differentiatie. Dankzij deze oplossing kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten terwijl ze profiteren van gespecialiseerde vaardigheden. Lees ons artikel voor meer informatie.

Een soepele overgang naar de cloud met Azure

In het huidige digitale tijdperk is de overgang naar de cloud essentieel geworden, ondanks de uitdagingen op het gebied van platformkeuze, kostenbeheer en gegevensbeveiliging. Microsoft Azure onderscheidt zich als een complete oplossing, die flexibiliteit en service-integratie biedt om aan de specifieke behoeften van bedrijven te voldoen. Realiseer uw volledige digitale potentieel met Azure. Lees meer.

Geïnteresseerd in andere IT-onderwerpen? Bezoek onze blog.


Voorgaand