De Belgische arbeidsmarkt voor de technologiesector is tegenwoordig erg krap, waardoor het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om gekwalificeerde kandidaten te vinden voor hun IT-vacatures. In een dergelijk klimaat doen veel bedrijven dan ook een beroep op outsourcing om het nodige talent te vinden.

Via IT Talent Solutions biedt SPIE Belgium ICS talloze voordelen om tegemoet te komen aan de behoeften van IT-afdelingen die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers.

1. Optimalisering van de kosten

Door de zoektocht naar talent aan onze specialisten toe te vertrouwen, kunnen bedrijven heel wat kosten naar aanleiding van aanwervingen, traditionele reclame en opleidingen vermijden. Wij leveren u de juiste consultants voor uw specifieke behoeften en zorgen zelf voor hun permanente bijscholing.

2. Flexibiliteit

Kiezen voor onze oplossing, dat is profiteren van een uitermate flexibel aanbod op maat dat perfect beantwoordt aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Bij een langdurige samenwerking, waarbij niet alleen de vaardigheden moeten matchen maar ook een persoonlijke klik belangrijk is, wordt best iemand op lange termijn aan uw project toegewezen. Samen zullen we bekijken wie van onze ervaren consultants de beste persoon is om op uw behoeften in te spelen.

Voor projecten op korte termijn, zoals roll-outs, kunnen wij u de oplossing “project staffing” voorstellen. U bepaalt welke vaardigheden u zoekt en wij zorgen voor het personeel, zonder dat u ook maar iets aan het wervingsproces hoeft bij te dragen. We zorgen ervoor dat u tijdens uw volledige project zonder enige onderbreking kunt beschikken over gekwalificeerd personeel. Deze oplossing is ideaal wanneer u bijvoorbeeld een roll-outproject moet coördineren of zeer snel personeel moet vinden. De focus ligt op de geleverde expertise en niet op de persoon zelf.

3. Beschikbaarheid van hooggekwalificeerde professionals

Met onze oplossing IT Talent Solutions bieden we bedrijven toegang tot hooggekwalificeerde IT-professionals. Via onze strenge wervingsprocedure selecteren we het beste talent, dat aansluit bij onze waarden (prestaties, nabijheid en verantwoordelijkheid). Na hun selectie profiteren onze consultants van permanente bijscholing en ze werken nauw samen met onze deskundigen zodat ze hun expertise kunnen verruimen en ervaring kunnen opdoen over complexe en uiteenlopende projecten.

4. Kortere wervingstijd

Wervingsprocedures kunnen soms tijdrovend zijn en dus de uitvoering van allerlei projecten vertragen. Door de werving zelf uit te besteden aan SPIE Belgium ICS kunnen bedrijven alles een stuk sneller laten verlopen. Dankzij ons reactievermogen vinden bedrijven snel de kandidaten die het best bij hun behoeften passen. Zo kunnen ze hun projecten sneller en efficiënter uitvoeren en hun concurrentiepositie op de markt behouden.

5. Minder veiligheidsrisico’s

Afhankelijk van uw behoeften kan onze oplossing tevens de veiligheidsrisico’s beperken om zo uw gevoelige informatie maximaal te beschermen. Onze professionals kunnen efficiënte beveiligingssystemen implementeren en de netwerken en systemen controleren op potentiële bedreigingen. Dankzij onze geavanceerde IT-beveiligingsexpertise kunnen bedrijven genieten van gemoedsrust en de optimale bescherming van hun gevoelige gegevens.

6. Onderscheid uzelf van de concurrentie!

Ons bekwaam talent bezit doorgedreven expertise om de huidige en toekomstige technologische uitdagingen aan te gaan. Door te kiezen voor de oplossing IT Talent Solutions en terugkerende taken toe te vertrouwen aan ons team van professionals kunt u zich blijven concentreren op uw core business.

Tijdswinst, gespecialiseerde expertise, kostenbesparing, flexibiliteit, betere kwaliteit van het geleverde werk en risicobeperking: de voordelen van de oplossing IT Talent Solutions van SPIE Belgium ICS zijn legio.

Wilt u ook snel en flexibel uw IT-teams versterken?

Wacht niet langer en ontdek alles over onze oplossing IT Talent Solutions.

 .