Voorgaand

De cloudtechnologie biedt organisaties een waaier aan mogelijkheden en toepassingen. Meer nog, ze werkt voor uw organisatie als een echte katalysator voor uw business die de productiviteit van de werknemers aanzienlijk doet toenemen en tegelijkertijd de frustraties over de gebruikte tools vermindert. Bovendien is deze mobiliteit voor alle bedrijven wereldwijd cruciaal geworden. Gebruikers flexibeler te laten werken en beter te laten samenwerken is van fundamenteel belang geworden. Ontdek hoe de cloud de mobiliteit van uw gebruikers verbetert.

Virtuele machine: mobiliteit voor iedereen

Dankzij de cloud worden gebruikers veel mobieler. Ze kunnen een werkstation in de cloud gebruiken om eender waar verder te werken, los van de hardware of het netwerk (vaste of mobiele verbinding) die uw organisatie aanlevert en gebruikt. Een virtuele machine biedt immers een speciale, veilige en permanente werkruimte voor elke gebruiker. Een VM (Virtual Machine) biedt een grote flexibiliteit die de mobiliteit van uw gebruikers bevordert. Zo zijn ze niet meer afhankelijk van een vast netwerk of een specifiek apparaat. Een grotere mobiliteit verbetert de flexibiliteit, de productiviteit en het welzijn van de werknemers. Ze kunnen thuis of onderweg werken op een apparaat naar keuze. Mobiliteit gaat niet ten koste van de veiligheid: de gegevens worden altijd beschermd en geback-upt.

Eender waar in real time samenwerken

In de cloud zijn documenten en applicaties te allen tijde toegankelijk via een beveiligde toegang waarbij gebruikers zich moeten identificeren. Uw teams kunnen makkelijker dezelfde documenten delen en er in real time aan werken. In een wereld waar de organisatie van het werk hybride is geworden, vergemakkelijkt de cloud de samenwerking tussen werknemers die thuis, op kantoor of zelfs vanuit een ander land werken. De opslagruimtes en documenten worden voortdurend bijgewerkt om de samenhang van het werk van uw teams te waarborgen.

Verhoogde beveiliging van de gegevens

De beveiliging van hardware en gegevens is dankzij de cloud niet langer een belemmering voor mobiel werken. Gegevens worden immers niet langer opgeslagen op de hardware van de gebruiker, maar op beveiligde servers. Hierdoor wordt het risico een stuk kleiner dat een lokale machine informatie bevat die onvervangbaar kan zijn. Op die manier vermijdt uw organisatie alle risico’s op verloren, gestolen of beschadigde apparatuur. De gegevens worden onafhankelijk en veilig opgeslagen.

SPIE Belgium ICS staat u bij

SPIE Belgium ICS biedt u de mogelijkheid om de mobiliteit van uw medewerkers te verbeteren met onze geavanceerde en flexibele oplossingen. Ontdek Uspace with Azure om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Neem contact op met ons verkoopteam voor meer informatie!


Voorgaand