Voorgaand
Bâtiments de Sud Fresh

De logistieke specialist wint tijd en haalt een betere productiviteit dankzij de optimalisering en het beheer van zijn IT-omgeving door SPIE Belgium ICS.

Het bedrijf

Vanuit zijn 5 vestigingen in België en Luxemburg verzorgt het bedrijf de ophaling en levering bij groothandelaars, winkels, grote bedrijven en supermarkten in de Benelux en Noord-Frankrijk. Sud Fresh in een paar cijfers, het is : 23.500 m² aan opslagruimte en distributiecentra, 165 vrachtwagens, 325 medewerkers en meer dan 20 jaar ervaring.

De uitdaging

In 2020, SPIE Belgium ICS wil de IT-omgeving van Sud Fresh optimaliseren, onder meer door over te stappen van een private clouddienst naar een openbare cloudoplossing in Microsoft Azure. De IT-manager stelde de fundamentele eisen voor de ontwikkeling van zijn clouddienst, zoals de volledige uitbesteding van de migratie en het beheer van de infrastructuur.

De oplossing

De cloudtransformatie naar Microsoft Azure vond begin 2021 plaats en moest Sud Fresh een optimale oplossing bieden op het gebied van beschikbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid.

De balans

Sud Fresh zelf is vol lof over de optimalisering, stabiliteit en veiligheid van zijn nieuwe IT-omgeving. De gebruikerservaring is beter en de oplossing speelt in op de IT-noden. Door het uitbestede beheer van de IT-infrastructuur van Sud Fresh kan de IT-manager zich op andere IT-projecten focussen.

“Sud Fresh werkt al vele jaren samen met SPIE. Jullie kennen onze omgeving en we zijn erg tevreden over jullie diensten. Daarom hebben we besloten om de nieuwe cloudoplossing te nemen!”

Julien Daenen, IT-manager bij Sud Fresh

Logo de Sud Fresh

You do not have access to view this content.

Related tags

Gerelateerde berichten :


Voorgaand