Voorgaand

Voortaan beschikt bank CPH dankzij SPIE over een homogeen printerpark en een oplossing die 100% bij haar behoeften past.

Bank CPH

De bank CPH, opgericht in 1930, telt nu een dertigtal vestigingen, verspreid over 3 Waalse provincies. Gevormd door een MKB-geest, wil het een lokale bank zijn waar de menselijke maat belangrijk is.

De uitdaging

Het project om de CPH-printervloot te wijzigen, vloeit voort uit verschillende observaties, zoals de onevenwichtige verspreiding tussen de verschillende bureaus, een niet-gestandaardiseerd printerpark, de moeilijkheid om verbruiksvoorraden te beheren en de behoefte aan een snelle herstelling bij eventuele storingen op de printers.

De oplossing

SPIE heeft de FlexiPrint-oplossing geïmplementeerd bij CPH. In totaal zijn in de verschillende vestigingen 93 A4 kleuren-MFP’s van het merk HP geïnstalleerd en geconfigureerd. De oplossing voorziet onderhoud, monitoring, en toegang tot de SPIE Servicedesk voor level 2 en 3 support. Om aan de strikte geheimhoudingsregels te voldoen, heeft SPIE zijn oplossing geïntegreerd in het beveiligingsbeleid van de bank.

De balans

De klant is enthousiast over de oplossing FlexiPrint, de kwaliteit van de apparatuur en de samenwerking met SPIE. CPH heeft nu een aangepaste printoplossing die een positieve gebruikerservaring biedt voor zijn medewerkers en een aanzienlijke tijdwinst voor het IT-team.

« Dit is precies wat we zochten! Alles is inbegrepen bij de dienst FlexiPrint. »

Jacques Risselin, medewerker van de IT-afdeling

You do not have access to view this content.

Related tags

Gerelateerde berichten :


Voorgaand