Voorgaand
Bâtiment entreprise et vue sur le canal

Het verzekeringskantoor werkt efficiënter en productiever dankzij haar Cloud-optimalisatie.

Het bedrijf

Concordia Kegels & Van Antwerpen is een professionele Belgische verzekeringsmakelaar.Sinds 2011 levert het bureau verzekeringsdiensten aan KMO’s, non-profitorganisaties en particulieren.

De uitdaging

Om aan haar groeiende IT-behoeften te voldoen, besloot het bedrijf om medio 2020 een project voor de optimalisering van de IT-infrastructuur op te starten. Waarom? Om te profiteren van een modernere IT-architectuur, een uitgebreidere beheerde clouddienst, up to date en 24 u op 24 toegankelijk.Een andere vereiste voor Concordia Kegels & Van Antwerpen: het verkrijgen van een perfecte netwerkverbinding tussen een virtueel kantoor en de bedrijfstoepassing « Portima », die de medewerkers elke dag gebruiken.

De oplossing

SPIE Belgium ICS koos voor een cloud-transformatie naar Microsoft Azure en voor de installatie van een Azure Virtual Desktop. Om te voldoen aan de eerder door de makelaar vastgestelde criteria, biedt de nieuwe IT-strategie bovendien een onberispelijke veiligheid en stabiliteit, toegang tot een drietalig en lokaal Technisch Support Centrum, constante monitoring van de omgeving, …

De balans

Concordia Kegels & Van Antwerpen is volledig tevreden over het projectmanagement en de cloud-oplossing die door SPIE Belgium ICS is geïmplementeerd. De omgeving is stabiel, flexibel en veilig en de werknemers hebben een betere gebruikerservaring gekregen.

« We geven SPIE Belgium ICS een cijfer van 9/10, want alles verloopt perfect! »

Luc Van Antwerpen, Managing Director van Concordia Kegels & Van Antwerpen

logo de Concordia Kegels & Van Anwerpen

You do not have access to view this content.

Related tags

Gerelateerde berichten :


Voorgaand