Voorgaand

Dankzij het beheer van het multisite printpark door SPIE Belgium ICS heeft Midas tijd kunnen besparen en de productiviteit kunnen verhogen.

Het bedrijf

De Midas groep is een leader in autoreparaties en een expert in multi-merk voertuigonderhoud. Midas is al 45 jaar aanwezig in heel België en heeft momenteel een veertigtal garages.

De uitdaging

IT-manager Stijn Hoebrechts was op zoek naar een partner die het beheer van zijn printpark kon overnemen. Zijn belangrijkste criteria? Eén partner, een complete en geautomatiseerde oplossing en kwaliteitsprinters.

De oplossing

Om aan de behoeften van de klant te voldoen, werden de FlexiPrint-oplossing van SPIE en twee HP-printermodellen aangeboden. De oplossing omvat automatische levering van verbruiksartikelen en toegang tot onze Service Desk.

De balans

Stijn Hoebrechts is zeer tevreden over de printoplossing die de garagebeheerders en zijn IT-team in staat stelt zich te concentreren op hun hoofdactiviteiten en bedrijfsprojecten. Hij waardeert het direct contact met de SPIE-teams en de gepersonaliseerde service.

« Door de totaaloplossing van SPIE kunnen wij behoorlijk wat tijd besparen, niet alleen op de IT-afdeling maar ook de garages zelf ».

Stijn Hoebrechts, IT Manager bij Midas

You do not have access to view this content.

Related tags

Gerelateerde berichten :


Voorgaand