Voorgaand

De onderneming kan mooie cijfers voorleggen en biedt haar werknemers een positieve printing-ervaring dankzij SPIE.

De onderneming

Nelissen is een toonaangevende Belgische speler op de internationale baksteenmarkt en is al bijna 100 jaar actief in de bouwsector. Voornamelijk aanwezig in Europa, Rusland, Midden-Oosten, Japan, haar productie bedraagt 150 miljoen bakstenen.

De uitdaging

Naar aanleiding van de ingebruikname van een nieuwe showroom in Lanaken, heeft Frank Aussems, IT-manager van Nelissen, een project opgestart om het printerpark onder handen te nemen. Bij het zoeken naar de nieuwe oplossing, stonden centraal : printmateriaal en een dienstverlening van onberispelijke kwaliteit en een vermindering van kosten.

De oplossing

SPIE Belgium – Afdeling ICS heeft daarom haar op maat gemaakte “all-in” -oplossing van FlexiPrint opgezet, inclusief vele functies met hoge toegevoegde waarde. Een daarvan is PaperCut’s Secure Print Management-oplossing waarbij de gebruiker zich per badge op de multifunctionele printer moet aanmelden om te kunnen afdrukken.

De balans

Dankzij PaperCut ervaren de gebruikers een positieve ervaring en gebruiksgemak. De oplossing brengt nieuwe functionaliteiten zoals confidentialiteit van het printen en een positieve impact op het printverbruik met een bedieningsgemak van de multifunctionele printers. De uitgerolde oplossing laat zo toe mooie besparingen te doen.

« SPIE biedt alle nodige functionaliteiten en zorgt bovendien voor een verlaging van de kosten. Een enorm voordeel in vergelijking met de vorige oplossing! »

Frank Aussems, IT-manager van Nelissen

You do not have access to view this content.

Related tags

Gerelateerde berichten :


Voorgaand