Voorgaand

Via het FORCMS kaderakkoord en dankzij een grondige analyse van SPIE kiest de politiezone Fagnes voor een sneller en vlotter beheersbaar printer park.

De politiezone

Verdeeld over drie commissariaten in drie gemeenten (Spa, Theux en Jalhay), de zone bevat 87 medewerkers, waarvan zo’n 65 in Spa. Zoals alle Belgische politiezones, is de opdracht van politiezone Fagnes de bescherming en de veiligheid van de burgers en hun bezittingen verzekeren.

De uitdaging

Begin november 2019, toen de printoplossing onder het oude contract afliep, wilde de politiezone Fagnes een deel van haar printerpark vervangen en optimaliseren. De essentiële criteria voor dit project? Eén enkel aanspreekpunt, één beveiligde oplossing en een snelle uitrol.

De oplossing

Het printerpark, bestaande uit 6 multifunctionals, werd door een SPIE-technicus op de 3 sites geïnstalleerd. De oplossing omvat een afwerkingsoptie op twee machines, onderhoud door SPIE’s technici en toegang tot de drietalige servicedesk. Qua beveiliging van de oplossing integreerde SPIE de printers in het beveiligde netwerk (ISLP) van de politie. Daarnaast wordt het park gefinancierd als OPEX door onze BU Financial Solutions voor een duur van vijf jaar.

De balans

De politie is verheugd met de oplossing. Onder de elementen die zij op prijs stelt, zijn de voordelige prijzen op high-end HP MFP’s, de efficiëntie van het projectbeheer door SPIE, de snelheid van de uitrol en het voordeel van één enkel aanspreekpunt.

« De installatie en de integratie in ons eigen netwerk zijn heel goed verlopen. Alle vooropgestelde termijnen zijn nageleefd. »

Yves Orinel, Hoofdinspecteur van de politiezone Fagnes.

You do not have access to view this content.

Related tags

Gerelateerde berichten :


Voorgaand