Voorgaand

De urgentie zone van Oost-Henegouwen is bijzonder tevreden over het beheer en de doeltreffendheid van zijn IT infrastructuur met dank aan SPIE.

Het bedrijf

De Urgentiezone van Oost – Henegouwen (ZOHE) bestaat uit 6 urgentieposten, omvat meer dan 22 gemeenten, met een totale bevolking van 470.000, zijnde een derde van de hele provincie. In totaal werken in deze zone 591 brandweerlui, waarvan 370 op professionele basis en 56 administratieve bedienden.

De uitdaging 

Wanneer de urgentiezone zich heeft afgescheurd van Charlerloi en zijn volledige onafhankelijkheid heeft verkregen, heeft Antonio Bruno, IT Manager van ZOHE, samen met zijn team een nieuwe IT infrastructuur moeten opmaken. Zijn wens als IT Manager bestond er uit dat het IT bedrijf zijn taak opnam als raadgever en integrator bij de keuze en installatie van deze nieuwe interne IT infrastructuur.

De oplossing 

In antwoord op de noden van ZOHE, heeft SPIE Belgium – Afdeling ICS een interne netwerkstructuur geplaatst evenals een Disaster Recovery Plan (DRP), via de oplossing StorMagic om zo een overlapping te bekomen. Het hele project werd in goede banen geleid door de teams van SPIE en dit in nauwe samenwerking met de klant.

De balans 

Antonio Bruno is enorm tevreden met de aangeboden oplossing en het materiaal dat makkelijk te beheren is. Wat betreft de diensten is de klant vooral tevreden over de goede relatie die hij heeft met de mensen bij SPIE Belgium – Afdeling ICS.

« Ik kan alleen maar lovend spreken over mijn ervaring met SPIE. Het ging zeer goed »

Antonio Bruno, IT-manager van ZOHE

You do not have access to view this content.

Related tags

Gerelateerde berichten :


Voorgaand