Communicatie
New Commerce Experience

 

Vanaf maart 2022 zal Microsoft de prijzen van de clouddiensten voor bedrijven wijzigen naar aanleiding van een nieuw programma om het aanbod uniform te maken. Dit nieuwe wereldwijde programma genaamd ‘New Commerce Experience’ (NCE) maakt het mogelijk de aankoop en het gebruik van de steeds innovatievere clouddiensten van Microsoft te moderniseren. In het kader van dit programma kondigt Microsoft wijzigingen aan in de flexibiliteit van zijn ‘seat-based’ licenties. SPIE Belgium ICS maakt deze veranderingen duidelijker voor u met het oog op een soepele overgang en een eventuele optimalisatie van uw contract.

Waarom stijgen de tarieven?

Microsoft zal voor het eerst in tien jaar zijn prijzen voor de volgende cloudlicenties verhogen: Microsoft 365 Business Basic/Premium en E3 en Office 365 E1/E3/E5. Dankzij deze tariefwijziging kan Microsoft blijven investeren om kwalitatieve diensten te leveren, alsook nieuwe functies en updates die transparant zijn voor uw organisatie.

Dit is een overzicht van wat Microsoft de afgelopen jaren al op touw heeft gezet sinds de lancering van dit aanbod:

 • Lancering van Office 365 in 2011 en Microsoft 365 in 2017
 • Lancering van meer dan 30 applicaties: Teams, OneDrive, Planner, Power BI, SharePoint enz.
 • Tal van communicatie- en samenwerkingsfuncties, beveiligingstools en kunstmatige intelligentietools om u dag in dag uit bij te staan
 • En er komt nog veel meer!

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in uw contract?

  • Een verhoging van het tarief van de Office- en Microsoft 365-licenties vanaf maart 2022
  • Overstappen naar een ‘NCE’-contract kan al vanaf januari 2022 en zal verplicht zijn vanaf juni 2022 voor alle ‘seat-based’ licentieverlengingen
  • Een abonnement van één of drie jaar[1]
  • Een verplicht minimumaantal ‘seats’ tijdens de duur van het contract. Het is mogelijk meer ‘seats’ te nemen, maar abonneren op een lager aantal kan niet (een ‘seat’ vertegenwoordigt één gebruiker, ongeacht het aantal apparaten dat deze gebruiker gebruikt)
  • Een garantie op een vaste prijs tijdens de volledige duur van het abonnement

Belangrijke data

SPIE Belgium ICS staat u bij

Wij raden u aan om vóór maart over te stappen op een NCE-contract om te kunnen genieten van een Early Adopter-promotie. Hierdoor zou uw huidige prijs stabiel moeten blijven tijdens de periode van het abonnement of zelfs dalen indien een optimalisatie mogelijk is. Uw accountmanager zal binnenkort contact met u opnemen met een aangepaste offerte.

Hebt u vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

[1] Een maandelijks abonnement kan ook, maar kost 10 tot 20% meer dan een jaarabonnement

Téléphone

+32 2 352 83 11

Adresse

Chaussée de Louvain 431C
1380 Lasne
spie-belgium-ics-bâtiment-Lasne