Ontdek onze oplossingen en diensten

Cybersec Europe

Business colleagues walking and talking

Uspace with Azure

Synchroniseer uw IT met de noden van uw bedrijf.

USpace is de oplossing voor “Workspace-as-a-service” om de Cloudtransformatie van uw organisatie met maximale flexibiliteit te ondersteunen.

Onze experts begeleiden u bij het uitwerken, implementeren, beheren en ondersteunen van een volledig schaalbare, veilige en pay-per-use omgeving op Microsoft Azure die uw kosten de hele tijd moet optimaliseren.

Hybrid Cloud Roadmap

Bouw een nieuwe generatie IT-infrastructuur.

Onze oplossing Hybrid Cloud Roadmap begeleidt u bij de strategische opbouw van een hybride, flexibel, geoptimaliseerd en robuust cloudmodel. Met de HCR wordt de implementatie van deze technologie makkelijker dankzij een gestructureerde en allesomvattende aanpak.

Onze gecertificeerde cloudexperten evalueren uw bestaande IT-infrastructuur om uw volgende hybride model van de nieuwste generatie volledig op maat van uw noden te ontwerpen.

homme flou marche dans le bureau
11

Cyber Security Roadmap

Beveilig uw IT-omgeving

Onze oplossing Cyber Security Roadmap begeleidt u bij de evaluatie van uw IT-omgeving en bij het instellen van een stevige en betrouwbare beveiliging dankzij het gebruik van geavanceerde technologie.

Onze gecertificeerde experts evalueren de veiligheid van uw IT-infrastructuur om zo uw algemene positie te bepalen en na te gaan hoe goed u opgewassen bent tegen risico’s.

FlexiPrint

Uw printerpark beheren is een kunst

Wil u uw printerpark volledig beheren, uw kosten optimaliseren, de prestaties van uw bedrijf opkrikken en de productiviteit van uw personeel en printtechnologieën verbeteren? FlexiPrint speelt volledig in op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

4 mains touchant des symboles d'impression gérée
Group of young business people in smart casual wear working together in creative office

Technical Support Centre

Vergroot uw IT-capaciteiten

Dankzij ons Technical Support Centre breidt u uw IT-afdeling uit met gekwalificeerde en gecertificeerde technici met een brede waaier aan expertise op de volgende terreinen: cloud, infrastructuur, netwerk, beveiliging en documentbeheer.

Ons team ondersteunt u bij de dagelijkse activiteiten van uw organisatie, maar ook bij de meest veeleisende projecten.

IT Talent Solutions

Doorgedreven en gespecialiseerde expertise op maat

SPIE Belgium ICS beschikt over het talent dat u nodig hebt voor een tijdelijke versterking, een specifiek project of een opdracht van langere duur.

Onze benadering biedt u toegang tot deskundigheid en speciale vaardigheden zonder dat de structuur van uw organisatie moet worden aangepast, en dit op een soepele, economisch evenwichtige en snelle manier.