Save the date – SPIE Belgium ICS & Epson 

Mis ons volgende evenement in samenwerking met Epson niet op 16 november 2023 in het Belgisch Stripcentrum in Brussel.

U krijgt de gelegenheid om uw professionele netwerken te ontwikkelen en met onze deskundigen te spreken tijdens een heerlijke lunch.

Maar dat is niet alles! Wij zijn verheugd u kennis te laten maken met de nieuwe reeks Epson printers, ontworpen voor optimale prestaties en met een minimale impact op het milieu.  Om deze toegevoegde waarde te demonstreren, presenteert Epson zijn tool , de optimizatiecalculator, omwaarmee u de potentiële energie- en financiële besparingen op uw eigen printerpark kunt meten.

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijven en organisaties een cruciale rol kunnen spelen in de strijd tegen klimaatverandering en de bescherming van onze planeet.

Tot slot wordt de lunch gevolgd door een rondleiding in het Stripmuseum voor wie meer wil weten over de 9e kunst.

Mis deze kans niet om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam printen te ontdekken en deskundigen uit de sector te ontmoeten.

Registreer hieronder om de toegangslink te ontvangen (session FR ici).

Bent u niet beschikbaar op 16 november maar bent u wel geïnteresseerd in het evenement ? Vul onderstaand formulier in om op de hoogte te blijven van nieuwe evenementen.

  Ik bevestig mijn inschrijving voor het evenement op donderdag 16 november om 10.00 uur

  Door mij in te schrijven voor dit evenement, geef ik toestemming dat mijn gegevens gebruikt kunnen worden om me te contacteren

  Ik ben niet beschikbaar op de geplande datum maar ik ben geïnteresseerd in het evenement

  Téléphone

  +32 2 352 83 11

  Adresse

  Chaussée de Louvain 431C
  1380 Lasne
  spie-belgium-ics-bâtiment-Lasne