Wij blijven tot uw dienst!

Beste klant,

De komende dagen en weken zijn uitermate belangrijk om de gezondheidscrisis veroorzaakt door het Covid-19 virus in te dijken. Bij SPIE volgen wij strikt de aanbevelingen en maatregelen genomen door de overheid. Het is voor ons ook van groot belang de gezondheid van onze medewerkers te vrijwaren. Om deze reden hebben we dan ook het thuis werken ingevoerd voor onze medewerkers van de ICS divisie en dit om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Binnen onze organisatie, zorgt het gebruik van hoogtechnologische infrastructuur en samenwerkingsmiddelen ervoor dat wij onze diensten, op eenzelfde niveau, aan u kunnen blijven garanderen. Wij stellen dan ook alles in het werk om onze contracten uit te voeren en uw business te ondersteunen.

Bovendien, werken we nauw samen met onze partners om zo de mogelijke moeilijkheden in levering van materiaal of IT supplies te evalueren. Op dit ogenblik worden alle leveringen zoals voorzien uitgevoerd.

Om u tijdens deze unieke periode van dienst te zijn, kan u ons steeds bereiken via telefoon op het nummer 02/352.83.11 of per mail via ics.be@spie.com. Deze kanalen worden opgevolgd en zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8U30 en 17U30.

De impact van deze gezondheidscrisis wijzigt elke dag en we zullen het niet nalaten om u op de hoogte te houden van elke wijziging. Wij doen er alles aan om u de hoogst mogelijke service te bieden, en dit rekening houdend met de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers.

Wij danken u van harte voor het vertrouwen,

#StaySafe

SPIE Belgium – Division ICS