Voorgaand

Man reading and smiling

Uw afval verminderen met duurzame printoplossingen, uw medewerkers bewuster maken van cybersecurity, de mobiliteit van uw gebruikers optimaliseren dankzij de Cloud… Ontdek de top 3 van onze artikelen van dit jaar 2022.

 

Deze duurzame printoplossingen helpen u uw afval te verminderen

Het milieu is een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en ecologie staat centraal in alle zorgen. SPIE Belgium ICS neemt actief deel aan de bescherming van de planeet door de middelen die worden gebruikt voor de printactiviteiten van klanten te optimaliseren. Onze inzet vertaalt zich in dagelijkse acties met partners en leveranciers. Meer informatie.

 

Hoe het bewustzijn van cybersecurity bij werknemers in een bedrijf vergroten?

Meer dan ooit zijn organisaties kwetsbaar voor kwaadaardige aanvallen. De cijfers bewijzen dat steeds meer bedrijven besmet raken, wat aanzienlijke gevolgen heeft voor hun prestaties en hun merkimago. Beveiliging is een complex onderwerp dat een globale aanpak vereist met constante en optimale beschermingseisen. Lees ons artikel.

 

Ontdek hoe de cloud de mobiliteit van uw gebruikers verbetert

Het is van fundamenteel belang geworden om gebruikers in staat te stellen op een meer flexibele en collaboratieve manier te werken. Cloudtechnologie biedt veel mogelijkheden en toepassingen voor uw organisatie. Inderdaad, het fungeert als een business enabler voor uw organisatie om de productiviteit van werknemers aanzienlijk te verhogen en tegelijkertijd de wrijving van de gebruikte tools te verminderen. Meer informatie.

 

Geïnteresseerd in andere IT-onderwerpen? Bezoek onze blog.

Related tags :


Voorgaand