USPACE unified - Proactief gecentraliseerde beheersoplossing voor uw PC-park

SPIE Belgium – Afdeling ICS

Professional executive manager satisfied with successful project checking financial news on exchange website using laptop computer,formally dressed businessman satisfied with updating software for job

Houd uw PC’s makkelijk en betrouwbaar up-to-date

Onze Unified endpoint management-oplossing vergemakkelijkt uw dagelijks IT-beheer, maakt ruimte vrij zodat u zich op uw core business kan concentreren en verbetert de user experience. SPIE stelt u een moderne, veilige en flexibele oplossing voor op maat van uw behoeften.

DE OPLOSSING DIE BEANTWOORDT AAN UW IT NODEN

Het up-to-date houden van een IT park (PC’s, laptops, tablets, …) en de IT toepassingen is van primordiaal belang voor een organisatie. Zonder strategie hiervoor stelt een bedrijf zich op elk moment bloot aan een veiligheidslek of het verlies van gegevens.

Een recente studie met betrekking tot de cyber veiligheid, uitgevoerd door Statbel in oktober 2019, toont aan dat slechts 72% van de Belgische bedrijven regelmatig hun software updaten (inbegrepen het besturingssysteem).

  • Het beheer makkelijker maken : Beheer al uw apparaten op dezelfde gecentraliseerde manier.
  • Een 100% veilige IT omgeving : Vermijd veiligheidslekken en schenk vertrouwen aan een oplossing die uw hardware en software update.
  • Beheers de kosten om de productiviteit te verhogen : Plan uw IT budget op lange termijn gezien deze oplossing de kosten omvat.
  • De user experience verhogen, een werkelijke uitdaging : uw IT wordt proactief beheerd in samenwerking met de gebruikers.
Beheer van uw pc-park van « A tot Z »

SERVICES

Onze Solution Engineers maken een inventaris op van de hardware en software waarover u beschikt. Dankzij het gecentraliseerde beheer van uw IT-park optimaliseren ze overigens het werk dat updates en systeemonderhoud nodig hebben.

Onze oplossing kan gebruikt worden in een bestaande IT omgeving, bij het opzetten van een totaal nieuwe of bij een combinatie van beide. Wij passen onze offerte aan volgens uw noden rekening houdend met de aanbevelingen die uit het Assessment voortvloeien.

Als multi-merken integrator, is het voor ons mogelijk u een brede waaier aan uitrustingen voor te stellen, en zo kan u genieten van de allerlaatste technologische snufjes.

De flexibiliteit van deze oplossing maakt het bovendien mogelijk dat ook nieuwe medewerkers kunnen genieten van nieuw materiaal en inbegrepen service, we voegen dit dan toe aan de maandafrekening.

De service inbegrepen in de implementatie fase maakt het bovendien mogelijk om alle werkposten optimaal te configureren (nieuwe of bestaande), zo worden deze op de juiste manier opgenomen in het beheer platform.

In dit platform worden één of meerdere zettingen aangemaakt en dit volgens uw noden en de technische aanbevelingen van onze ingenieurs. Ook uw tools maken deel uit van deze oplossing, op die manier worden ze gecontroleerd en beheerd door onze zorgen.

Geniet via de oplossing « USPACE unified » van verschillende diensten die een doeltreffend beheer van uw materiaal mogelijk maken : Asset management, Patch management en Release management.

Het principe is vrij eenvoudig : wij zorgen voor het onderhoud van uw hardware en software van uw werkposten en dit in samenwerking met uw medewerkers. De samen opgestelde « Governance » zal duidelijk melding maken van de rechten en plichten van beide partijen.

Tijdens de uitvoering, zal, de u toegewezen, Solution Engineer regelmatig met u afspreken om u de verschillende periodieke verslagen voor te leggen en te overlopen.

Onze Service Desk bestaande uit drietalige agenten is voor u bereikbaar van 8 tot 18 uur om de incidenten die met de oplossing te maken hebben te behandelen. Volgens de voorziene SLA’s komen we tussen voor de software-aanvragen van de gebruikers die bij een incident betrokken zijn of ondersteuning nodig hebben bij het gebruik van de applicaties alsook voor het IMAC change management.

DE VOORDELEN VAN USPACE UNIFIED

Optimaal, proactief, uniform en gecentraliseerd beheer

Geniet van de materiële en applicatie-updates die automatisch naargelang uw noden uitgevoerd worden voor heel uw park, zonder dat dit het werk van uw medewerkers verstoort. En dit alles centraal beheerd vanaf een platform dat door onze ingenieurs gemonitord wordt.

Veiligheid van het pc-park

Dankzij “USPACE unified” werken uw medewerkers met betrouwbaar materiaal dat centraal beheerd wordt en voortdurend de laatste updates krijgt. SPIE garandeert dat uw gebruikers op een modern werkstation werken dat aan alle veiligheidsstandaarden beantwoordt.

Een grotere zichtbaarheid

U kan wanneer dan ook of met een zelf gekozen frequentie het aantal werkstations visualiseren alsook de status van uw park en verslagen bekomen die door onze ingenieurs van commentaren worden voorzien.

Focus op uw business

Concentreer u weer op de strategische taken van uw core business! Dankzij “USPACE unified” geniet u van een gestructureerd en geoptimaliseerd systeem waardoor uw IT-departement veel minder inspanning zal moeten doen om de gebruikersterminals te beheren. Voor de medewerkers betekent dit dat elke nieuwkomer voortaan direct aan het werk zal kunnen, in een goede IT-omgeving.

Flexibiliteit

Door een flexibele OPEX-financiering van uw materiaal te kiezen en een contract van onbepaalde duur voor de diensten, kan u uw budget betrouwbaar inplannen. Ons financieringsdepartement past zich perfect aan uw behoeften aan.

Meer weten over deze oplossing?
Wenst u bijkomende inlichtingen of het bezoek van een Account Manager ?

WAAROM SPIE

46.400

medewerkers

6.7

miljard euro in productie

34

% van de werknemers is aandeelhouder van de onderneming

36

landen waar we aanwezig zijn

20

% ICT vertegenwoordigd van het inkomen van de Groep