Voorgaand
Femme devant imprimante multi-fonctions

Een printerpark beheren is allesbehalve evident. Voor IT-beheerders brengt dit immers beperkingen en heel wat tijdrovende taken met zich mee. Ze staan in voor een stabiele verbinding en een goede werking van de apparaten en alles wat daarbij hoort (beheer van de printerdrivers, compatibiliteitsproblemen, beveiliging …). Traditionele printerparken vereisen printerservers om de printers te kunnen delen binnen een bepaald netwerk. Tot nu toe was dit een must om uw gebruikers toegang te geven tot het printerpark. Ontdek nu serverless printing, waarmee uw organisatie het beheer van haar printerpark naar een hoger niveau kan tillen.

Wat is serverless printing?

“Serverless printing”, of printen zonder server, is een nieuwe manier om uw printerpark te beheren. In tegenstelling tot een traditionele printinfrastructuur waarvoor een speciale server nodig is, kan serverless printing gewoon zonder. Dit systeem gebruikt de flexibiliteit van de cloud om uw organisatie te bevrijden van deze technische en dure last.

3 voordelen van serverless printing

  • Migratie van een on-premises infrastructuur naar een cloudgebaseerde oplossing drukt de kosten en technische complexiteit. Bovendien geniet u dankzij geavanceerde technologieën van een grotere betrouwbaarheid en flexibiliteit van de diensten.
  • Verbetering van de gebruikerservaring door minder onderbrekingen en andere problemen die zich kunnen voordoen wanneer u documenten afdrukt. Die frustrerende printproblemen zijn nu voorgoed verleden tijd.
  • Verhoogde veiligheid met end-to-end versleutelde transferprotocollen. Wist u dat hackers via uw printerpark mogelijk toegang kunnen krijgen tot uw IT-infrastructuur?

SPIE Belgium ICS staat u bij

Geniet van onze expertise in documentbeheer en printoplossingen, al meer dan drie decennia lang. Onze ingenieurs en verkoopteams staan klaar om uw printerparkproject van de nieuwe generatie te bespreken. Wij bieden u een oplossing op maat, in functie van uw huidige park en verwachtingen voor een moderne en duurzame oplossing. Wij zijn SPIE Belgium ICS, uw toekomstige partner.


Voorgaand