Voorgaand

Success-Story-Cliniques-de-l'Europe

Dankzij SPIE beschikken de Europa Ziekenhuizen voortaan over een efficiënt printerpark, dat op een eenvoudige manier wordt beheerd

De Europa Ziekenhuizen

Als referentieziekenhuisgroep, behandelen de Europa Ziekenhuizen gemiddeld 2500 patiënten per dag. Verspreid over 4 sites voor Brussel en de omgeving, stellen ze ongeveer 1800 mensen tewerk waaronder 300 medische specialisten.

De uitdaging

In navolging van hun eerdere printervaring hebben de aankoop- en IT-afdeling twee belangrijke behoeften voor de nieuwe printoplossing geïdentificeerd: het verbeteren van de prestaties van het printerpark en het optimaliseren van het beheer ervan. Een ander belangrijk criterium: de snelle implementatie.

De oplossing 

SPIE heeft een oplossing op maat voor het gedelegeerd beheer van het printerpark voorgesteld en vervolgens geïmplementeerd. Het omvat de installatie en het onderhoud van meer dan 450 apparaten met gespreide werkuren, het beveiligd printen met een badge, toegang tot een drietalige Service Desk van SPIE en het aanvullen van de consumptieartikelen in “just in time”.

 De balans

De oplossing zorgt voor uniformiteit en gemak in het beheer van het park, de bestellingen, de voorraad en de drukkwaliteit. De inkoopafdeling, de IT-afdeling en de gebruikers zijn er zeer tevreden over.

« Ik was bang voor mijn eerste grote veranderingsproject. Maar uiteindelijk is alles goed verlopen! We kunnen rekenen op SPIE, ze staan altijd klaar.»

Johny Van Belle, Team Leader Support van het printing-project en System Engineer bij Europa Ziekenhuizen.

logo-Cliniques-de-l'Europe

You do not have access to view this content.

Related tags


Voorgaand