Voorgaand

Young people working in modern office.

Het is geen geheim dat werknemers steeds mobieler en socialer worden. Ze werken regelmatig samen, zowel ter plaatse als op afstand. Die moderne manier van werken, mogelijk gemaakt door de invoering van nieuwe cloudtechnologieën, brengt tal van culturele veranderingen teweeg binnen een organisatie. Toch hebben niet alle gebruikers dezelfde kennis en verwachtingen op het gebied van technologie, communicatie en samenwerking.

Het is vandaag dan ook van cruciaal belang dat een onderneming oplossingen en processen implementeert om deze nieuwe werkvormen te ondersteunen en ervoor te zorgen dat het personeel ze vlotter aanvaardt. Microsoft Teams is de meest complete samenwerkings- en communicatietool op de markt, perfect geïntegreerd in het ecosysteem van Microsoft en Office 365. De invoering van een dergelijk platform voorkomt met name een wirwar van verschillende communicatiekanalen, verhoogt de productiviteit en bevordert de inzet van de werknemers.

Vier voordelen van een modern samenwerkingsplatform:

      1. Werknemers die altijd met elkaar in contact staan

Zelfs op afstand kunnen uw medewerkers deelnemen aan gezamenlijke vergaderingen en in contact blijven met hun klanten. Als team delen ze documenten en werken ze in realtime samen.

Communicatie verloopt eenvoudiger dankzij chat, privéberichten en groepsfuncties.

      2. Eén enkel samenwerkingscentrum

Met een dergelijke tool beschikt u over één enkel samenwerkingscentrum dat toegankelijk is vanaf elk IT-apparaat. De werkstroom van uw medewerkers wordt gestroomlijnd: contactgegevens opzoeken, probleemloos vragen stellen, toegang tot documenten of applicaties, en nog veel meer.

      3. Een betere gebruikerservaring

Uw werknemers ervaren maximale verbondenheid tijdens hun communicatie, wat hun tevredenheid en inzet verhoogt. Het gebruik van moderne hulpmiddelen geeft uw organisatie een nieuwe dynamiek.

      4. Een hogere algemene productiviteit

Het gebruik van een gecentraliseerd platform leidt tot efficiëntere communicatie en betere samenwerkingsprocessen. Ook de veiligheid bereikt een hoger niveau. Dat alles resulteert bovendien in een hogere beschikbaarheid van de werknemers, betere prestaties en betere bedrijfsresultaten.

SPIE Belgium ICS helpt u bij de uitwerking van uw strategie voor uw samenwerkingsomgeving

Benut alle mogelijkheden voor samenwerking in uw bedrijf door een modern platform in te zetten dat is afgestemd op uw behoeften. SPIE helpt u bij het opzetten van uw nieuwe Teams-werkruimte en bij het uitwerken van een doeltreffende en veilige communicatiestrategie en -processen.


Voorgaand